1xBet este printe sigurele case care accepta criptomonede

1xBet Jucatorii pot alege, de asemenea, sa depuna fonduri prin intermediul a pana la 25 de criptomonede diferite, ceea ce face ca 1xBet sa fie cu atat mai unic. Suma minima a depozitului pe 1xBet porneste de la 1 EUR, iar valoarea maxima a depozitului variaza in functie de optiunile de depozit. Taxa minima de depunere pentru Skrill, Jeton Wallet, MuchBetter, Card de debit, Card de credit si AstroPay Card este de 1 EUR, in timp ce Neteller este de 2 EUR.

Pentru a depune prin Bitcoin, trebuie sa trimiteti Bitcoin la aceasta adresa de portofel – 32HdHzA3NLbQ46NzkzNvhUR9UMth8RztJ2

Printre cele mai interesante optiuni de depunere pe 1xBet, se numara Cash on Delivery. Un reprezentant de asistenta pentru clienti va veni la usa dvs. pentru a colecta fondurile pe care doriti sa le depuneti in contul dvs. 1xBet. 1xBet nu percepe nicio depunere, iar taxele de retragere si depozitele sunt de obicei procesate instantaneu.

Inainte de a retrage fonduri pe 1xBet, vi se poate cere sa depuneti documente cu privire la verificarea identitatii. Este posibil sa fiti obligat sa trimiteti documente de identificare personala si de identificare a adresei. Acestea fiind spuse, nu aveti de ce sa va faceti griji, daca toate datele dvs. personale pe 1xBet se potrivesc cu documentele dvs. oficiale.

Suma minima de retragere incepe de la 1,5 EUR si variaza in functie de optiunile de retragere. Suma maxima de retragere variaza in functie de optiunile de retragere. Retragerile prin transfer bancar dureaza de obicei 1-7 zile lucratoare, in timp ce alte metode de retragere sunt de obicei procesate in 24 de ore.