1xbet

1xbet

Proiecta
Imagini de calitate superioară, aspect complet și reînnoit
1xbet trece examenul de design cu culori zburătoare. Aspectul site-ului oficial este plin de imagini de înaltă calitate, combinate cu conținut bine realizat și în conformitate cu regulile pe care fiecare designer web trebuie să le respecte atunci când este creată o pagină web. Prezența culorilor închise în fundal nu creează probleme din punct de vedere al lizibilității, deoarece se raportează bine la celelalte culori ale site-ului, 1xbet în principal roșu, alb și verde.

Efortul echipei de 1xbet este clar vizibil în noul design, acum secțiunea de pariuri are propria identitate și caracter, schimbările făcute au îmbunătățit cu siguranță acest portal, din ce în ce mai clar și atractiv.

Pagina de pornire a fost creată prin crearea mixului potrivit între conținutul promoțional și programul de pariuri sportive. Experiența de navigare este fluidă și nu au existat dificultăți în utilizarea diferitelor secțiuni ale site-ului.

Serviciu clienți
Chat live 1xbet este disponibil și pentru non-membri
Prezența unui chat live disponibil chiar și pentru cei care nu au un cont de joc este, fără îndoială, unul dintre cele mai pozitive aspecte ale ofertei 1xbet. Pentru a accesa chat-ul live este necesar să indicați numele dvs., adresa dvs. de e-mail și bifați una dintre următoarele opțiuni: depozite, retrageri, verificare documente, promoții, altele. După ce faceți acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe Start chat și imediat ecranul se va deschide cu numele operatorului disponibil. Utilizatorul trebuie apoi să scrie un mesaj, specificând cererea sa.

1xbet asistență pariuri online
Serviciul pentru clienți 1xbet este activ în fiecare zi între orele 10 și 22.00. Adresa de e-mail este info@1xbet.it, în timp ce numărul de fax este 06 94804442. Înainte de a contacta personalul 1xbet, poate fi util să oferiți consultați secțiunea Întrebări frecvente, unde puteți găsi răspunsurile la posibile îndoieli sau probleme care au apărut la utilizarea site-ului.

Dacă aveți probleme cu contul dvs. 1xbet, citiți articolul nostru despre contul de joc 1xbet: rezolvarea de îndoieli, probleme și inconveniente.

Primă
Pariuri bonus 1xbet bonus și alte promoții
Bonusul de bun venit de 1xbet este rapid și ușor de aplicat. Pentru a profita de aceasta, trebuie doar să urmați niște pași simpli către scrisoare. Primul pas este să vă înregistrați contul pe site-ul oficial 1xbet. Al doilea este plata în contul dvs. de jocuri. Al treilea este că utilizatorul pune un pariu. În cazul în care rezultatul pariului nu are succes, 1xbet va rambursa 50% din suma pariată, până la maximum 200,00 EUR.

Detalii despre bonus
Suma minimă de pariu trebuie să fie de cel puțin 5,00 EUR. În cazul unui singur pariu, cota minimă valabilă pentru aplicarea bonusului este de 1,70. În cazul pariurilor multiple, fiecare eveniment trebuie să aibă cote de 1,70. Pentru a primi bonusul, prin urmare, este necesar să se valideze contul. Atât pariurile pre-meci, cât și cele live sunt valabile. Pariurile în modul de sistem sunt considerate nule. Câștigurile posibile obținute prin intermediul bonusului pot fi retrase doar pariând, de cel puțin opt ori, bonusul în sine. Această cerință trebuie respectată în termen de 30 de zile. În caz contrar, bonusul va fi anulat, pierzând astfel toate avantajele legate de acesta.