Pentru a zecea oară la Campionatul Mondial. Și ultima dată? considerat judecătorul Petřikov

Tânărul de treizeci și trei de ani este convins că acest jubiliar al misiunii sale la Cupa Mondială se va încheia cu siguranță: „Este foarte probabil ca acesta să fie ultimul Campionat Mondial. Cupa Mondială de anul viitor nu se datorează faptului că sunt Jocurile Olimpice. După aceea, este într-adevăr departe, voi împlini 35 de ani și nu intenționez să-mi extind cariera. ”

Într-adevăr, Jocurile Olimpice menționate, care vor fi găzduite de Tokyo exact un an mai târziu p>

„Campionatul va fi foarte aglomerat și vor fi cei care s-au ascuns. În principal, deoarece punctele din clasamentul mondial, care decide cine poate lupta la Tokyo, sunt foarte tentante.Cei care se clasează pe locul trei vor avea parte de practic o anumită participare la Jocurile Olimpice “, a declarat Pavel Petřikov, senior, tată și antrenor al judoului Hradec Králové, într-o singură persoană.

nici fiul, nici tatăl nu îi abordează pe măsură ce se apropie sfârșitul carierei. „Nu este ceva care este cel mai important pentru noi în acest moment. Acesta este un campionat mondial, iar ceea ce va fi sezonul viitor se va vedea “, a spus Petřikov cel Bătrân. Însă a fost încă în categorie până la 60 de kilograme, în care până atunci a concurat exclusiv.Dar apoi a mers la cei mai grei șaizeci și șase, dar asta este departe de a fi ușor.

„Este cel mai mare handicap al lui Pavel care este doar greutatea. Acum are doar 66 de kilograme, sunt permise cinci procente mai mult “, explică Bătrânul Petřikov. timp de două săptămâni. Totul este deschis, iar loteria de astăzi va fi importantă pentru orice succes.

„Până la douăzeci de persoane, inclusiv Paul, se pot gândi la mai mult succes în această scară. Dar puteți obține un japonez acasă în prima rundă și atunci ar fi greu “, spune antrenorul.