Duel cu Angola: L-am tăiat, am încercat un stil diferit de baschet

„A fost o echipă pe care nu o întâlnim prea mult în Europa, au tăiat-o mult și arbitrii au dat drumul. De asemenea, părea așa. Nu știu dacă puteți evalua acest meci pozitiv sau negativ. L-am jucat, am încercat un stil diferit de baschet și trebuie să luăm ceea ce nu a fost corect ”, a spus Balvin.

Era mulțumit pentru numărul său, dar în alte dueluri cu Coreea de origine și Lituania revizuirea Cupei Mondiale din China se așteaptă la un test mai provocator. „Sunt fericit. Încă mă bag în ea. Mai am încă două meciuri dure, ambele vor fi ceva specific. Sunt fericit astăzi, dar încă se pregătește “, a spus Balvin.

Conform întăririlor de vară de la Bilbao de la Grand Canaria, coechipierii încă se obișnuiesc să joace cu parametrii jucătorului.De-a lungul timpului, înălțimile sale sunt din ce în ce mai utilizate. “Băieții nu sunt obișnuiți să se joace cu un pivot care are 217 și încă în mobilitate”, a spus Balvin. Ei încearcă să-mi facă plăcere mie și eu pentru ei. Antrenorul îi obligă să poată să mă caute și încerc să ajut echipa. Acest lucru este necesar și din partea mea “, a adăugat el.

El a fost mulțumit că a putut să transforme o aruncare liberă. „Încerc să fac greșeli, iar vara am încercat să lucrez pe șase. Pentru că la fiecare meci trăiesc patru cinci șase “, a spus Balvín. „Bănuiesc că am fost la un moment dat în joc.Nu suntem obișnuiți ca jocul să fie folosit de arbitri “, a spus Balvín. Depinde cu adevărat de arbitru. Din fericire, fiind mai mult baschet, am fi putut juca. Altfel, probabil că ar fi carne ”, a spus Balvin. „Se compensează cu viteză, agresivitate și foc. Deși astăzi nu au căzut mult împotriva Lituaniei, așa că bănuiesc că vor fi alergători de la distanță.Sunt fizice și trebuie luate în considerare ”, a adăugat Balvin înaintea luptei cu echipa de bronz a Campionatului asiatic de anul trecut.