Ce alte tipuri de bonusuri mai pot intalnii pe 22Bet

 Daca efectuati o retragere inainte de efectuarea depozitului, bonusul nu va fi creditat in contul clientului. Daca bonusul nu este pariat in termen de 24 de ore, acesta va fi considerat nul si castigurile vor fi anulate. Acest bonus poate fi utilizat doar pentru a face pariuri la evenimente sportive.

Daca cazinoul considera ca clientul utilizeaza gresit bonusul, isi rezerva dreptul de a anula bonusul sau de a aplica cerinte speciale de pariere. Compania isi rezerva dreptul de a anula bonusul in orice moment, fara o notificare prealabila. Ei pot face acest lucru inainte ca suma bonusului sa fie pariata sau retrasa. In cazul unei dispute, compania are ultimul cuvant. Odata indeplinite cerintele de pariere, fondurile bonus vor fi transferate in contul clientului.

Clientii care efectueaza tranzactii zilnice din contul lor sunt eligibili pentru a solicita acest bonus. Bonusul se acorda numai dupa efectuarea unui depozit. Nu puteti conta pariurile rambursate in functie de cerintele de pariere. Numai dupa ce ati indeplinit cerintele de pariere, optiunea de retragere va fi disponibila. Puteti solicita un singur bonus pe cont si pe o casa de domiciliu si o adresa IP partajata. Daca utilizati gresit oferta bonus, aceasta va duce la anularea bonusului si a tuturor castigurilor.

Daca compania suspecteaza spalarea de bani sau orice alta activitate frauduloasa, fondurile dvs. vor fi inghetate si conturile dvs. pot fi inchise definitiv. – Clientul ar trebui sa fie disponibil in orice moment pentru a trimite documente care sa dovedeasca identitatea sa. Vi se poate solicita sa va trimiteti o fotografie care detine documentul de identitate sau pasaportul. Cazinoul are dreptul de a modifica unele dintre conditiile bonusului daca considera ca este necesar.