Efortuna

Sectiunea de pariuri live are un design foarte placut si functionalitate excelenta. Compania ofera in mod constant cateva meciuri minunate pentru a face pariuri. Evenimentele au o varietate de piete unice pentru a paria. Sectiunea include, de asemenea, baze de date statistice, care pot fi utile atunci cand pariati. Cele mai bune cote sunt oferite la competitiile europene de fotbal, in special italianul Seria A.

Pe langa pariuri, exista o varietate de alte divertisment pentru jocuri de noroc pentru utilizatorii online, cum ar fi cazinoul, pokerul, jocurile virtuale, pokerul live, jocurile live si multe altele. In ceea ce priveste limbile acceptate, compania are o varietate de limbi europene vorbite pe scara larga, precum si turca. Asistenta pentru clienti poate ajuta utilizatorii doar prin e-mail. Din pacate, nu exista niciun chat sau telefon live pe portal.

Compania EFortuna ofera clientilor sai o serie de eFortuna bonusuri si promosuri fascinante, astfel incat sa se poata bucura si mai mult de experienta. Utilizatorii nou inregistrati pot primi un bonus de bun venit de 100% pentru a paria pe sport. Acestora li se cere doar sa se inscrie si sa faca prima depunere. Dupa aceea, vor putea primi un bonus de pana la 100 de euro in functie de suma depunerii. Mai mult