Cele 10 provocări ale lui Sergio Ramos pentru 2020

Sergio Ramos a devenit o colecție de recorduri în fiecare an, atât cu Madrid, cât și cu echipa spaniolă. În 2019, în ciuda campaniei slabe a Madridului, și-a extins lista de înregistrări unice. În primele două cu echipa spaniolă: jucătorul din lume cu cele mai multe meciuri a câștigat cu țara sa și internaționalul solo al Spaniei cu cele mai multe meciuri jucate. 2020 își deschide porțile cu un buchet de provocări pentru camerist.

Noul an începe pentru Sergio Ramos cu Supercupa Spaniei ca un stimulent. În a doua săptămână a anului își va comanda echipa în lupta de a cuceri un trofeu plin de particularități.

De acolo se deschide un 2020 înaintea lui Ramos în care va lupta pentru a întoarce Madridul în locul de unde s-a prăbușit în sezonul trecut.Și cu selecția, la fel. El, parte dintr-o generație inegalabilă care a câștigat totul, conduce acum o echipă care vrea să câștige din nou ca căpitan. Și în fundal, un vis olimpic care a arătat o față deschisă

1- Devenind al patrulea jucător din Madrid cu cele mai multe meciuri

Sergio Ramos merge pe Este al cincisprezecelea sezon al său ca jucător de la Madrid. El încă mai vede la o anumită distanță cei 18 dintre Paco Gento și Manolo Sanchís. Pe tot parcursul anului 2020, ceea ce va putea realiza este să-l depășească pe Carlos Alonso Santillana ca al patrulea fotbalist din istoria clubului care a jucat cele mai multe jocuri. Noul an intră în căpitanul alb cu 628 de jocuri, cu doar 17 mai puține decât istoricul berbec.Este o distanță pe care a parcurs-o în toți anii în care a fost în club, inclusiv în 2005, când a ajuns în septembrie și a jucat 19 meciuri înainte de împlinirea anului.

În ziua în care a ajuns la Puma Santillana, înaintea lui Raúl (741), Casillas (725) și Sanchís (710) vor rămâne.

2- Câștigă din nou Liga și prima Supercopa cu patru finale

Aceleași Ligii ca Campionii apar în marele record al lui Sergio Ramos : patru. Zidane a marcat în roșu titlul ligii. „Este cel mai complicat”, susține francezul.Dacă ați câștigat Cupa Europeană de trei ori în funcția de căpitan al Madridului, lucru pe care nimeni nu a făcut-o în club în cele 10 cucerite înainte de ciclul 2016-2018, o singură dată a primit cupa LaLiga, în 2017.

< p> Înainte de această provocare, Ramos se confruntă cu Supercupa Spaniei, prima care a fost jucată în formatul final patru. 2008, 2012 și 2017 sunt titlurile lor în trofeul campioanelor naționale.

3- Reînnoirea și ultimul său mare contract cu Madrid

După furtuna din vara trecută și fantoma marșului în China, Sergio Ramos El a explicat că dorința sa este să se retragă la Madrid, în clubul a cărui tricou îl apără din 2005. Contractul actual al căpitanului alb se încheie pe 30 iunie 2021 după ultima reînnoire, sigilat în 2015.În tot acest sezon, trebuie stabilite bazele pentru a specifica care ar trebui să fie ultimul mare contract al unei instituții din istoria albă,

4- Fii primul căpitan să ridice Cupa Europeană de patru ori

Sergio Ramos este deja singurul căpitan al lui Real Madrid care a mers la cutie pentru a primi Campionii de trei ori. Nu există un căpitan în istoria Cupei Europene care să fi ridicat „orejona” de patru ori. Franz Beckenbauer, cu Bayern (1974, 1975 și 1976), este singurul care se potrivește cu Ramos.Puyol a reușit să o facă în 2011, dar căpitanul de la Barcelona, ​​care a jucat în ultimele două minute ale finalei, i-a dat locul lui Eric Abidal, recuperat de cancer.

Egalizează pe Koeman drept cel mai mare fundaș al LaLiga

Sergio Ramos a marcat 62 de goluri pentru Real Madrid, la care a acumulat două cu tricoul lui Sevilla. Acest număr de atât de mulți (64) îl plasează la porțile de a fi cel mai mare fundaș în istoria LaLiga. Această poziție este pentru Ronald Koeman. A fost axa apărării pentru echipa de vis și a părăsit LaLiga cu 67 de goluri.Cei doi au Fernando Hierro în față, dar din cele 105 goluri ale sale, 44 au venit după ce Radomir Antic l-a depășit la mijloc și 61 din spate.

6- Mențineți eficiența sa din punct de vedere pelanti: suma 16 fără eșec

Sergio Ramos a devenit unul dintre cei mai buni împușcători din lume. Acest succes le-a declanșat numărul de goluri. Căpitanul de la Madrid și SeElection nu a ratat niciun penal, din moment ce a greșit în Sánchez-Pizjuán împotriva lui David Soria, pe 9 mai 2018. Minute mai târziu a lansat alta, a marcat-o și de atunci le-a marcat pe toate cele pe care le-a aruncat: 16.Împotriva lui Leganés, în acest sezon, el a eșuat, dar a fost repetat și al doilea nu l-a iertat.

Două din cele 64 de goluri ale lui Segio Ramos din LaLiga au venit dintr-o lovitură liberă directă. Primul a fost cu Sevilla și Madrid ca rival (14-05-2005); al doilea, îmbrăcat în portocaliu, la un Valladolid-Real Madrid (7-5-2014). Pentru echipa lui Zidane, loviturile libere au devenit o problemă pendinte.Albii se apropie de anul fără să dea o lovitură liberă directă în rețelele adverse: Ceballos pe 12 ianuarie împotriva lui Betis.

8- Debut cu echipa spaniolă

Sergio Ramos este provocat să câștige din nou cu Spania. Este unul dintre supraviețuitorii ciclului de aur, cel al celor două Cupe Euro și Cupa Mondială din Africa de Sud. La o duzină de ani de la schimbarea istoriei la Viena, Sergio se confruntă cu a doua sa fază finală de căpitan. În Euro 2016 a fost pe teren, dar echipa a fost Casillas.Între 12 iunie și 12 iulie, el va lupta pentru a fi campion pentru prima dată cu brățara spaniolă.

9- Depășește Passarella ca fundaș cu cele mai multe goluri în meciuri. echipa națională

El este deja jucătorul spaniol cu ​​cele mai multe meciuri în lotul național (170), este doar șase din Buffon – record european – și este cel cu cele mai multe victorii din lume cu țara sa: 127. Căpitanul spaniol este la doar un gol de a-l egala pe Daniel Alberto Passarella ca golgheter al echipei de fotbal de elită. Fostul căpitan argentinian a obținut 22 de goluri în cele 70 de partide ale sale cu albiceleste.Ramos acumulează 21 cu tricoul Spaniei.

10-Reprezentarea Spaniei la Jocurile de la Tokyo

El a lăsat foarte clar: „Oricine a avut șansa și a fost chemat să joace câteva jocuri Nu aș spune nu. Este ceva ce nu puteți respinge “, Sergio Ramos vrea să trăiască experiența olimpică, iar Tokyo 2020 este ultima șansă. Dorința lui a generat o mare dezbatere pentru că este ceva ce până acum nu a fost făcut în Federație. Dar există întotdeauna prima dată pentru toate. Euro se încheie pe 12 iulie, iar fotbalul la Tokyo pe 23.