Moreirense oprește un port fără scop

Moreirense a reușit să oprească Porto cu un merit meritat fără egal. „Dragoni” au venit din cinci victorii consecutive, cu care această egalitate îngustează mult mai mult clasificarea și totul este stors cu Sporting și Benfica în lupta pentru titlu. Diego Reyes și Héctor Herrera au jucat cele 90 de minute, în timp ce Corona nu a fost convocat.

Surprins Sergio Conceiçao cu prima proprietate a lui Paulinho, recent semnând de la Portimonense, pe lângă prezența lui Oliver Torres și în formația de start. Diego Reyes a acționat, de asemenea, în apărare pentru Marcano rănit. Porto nu a putut lua toate cele trei puncte în vizita sa la Moreira de Cónegos pentru lipsa sa de obiectiv.

Moreirense abia a deranjat un José Sá care a avut unul dintre cele mai liniștite meciuri.Liderul Ligii Portugheze, care ar putea pierde primul loc dacă Sporting câștigă miercuri pe Vitoria Guimaraes, și-a iertat prea mult rivalul. A avut multe ocazii, dar pentru a treia oară în Ligă a fost lăsat nemarcat – celelalte ori au fost împotriva Sporting și Benfica.

În prima repriză, Aboubakar nu a avut dreptate într-o lovitură strânsă și, mai ales, debutantul Paulinho s-a împușcat amândoi într-o lovitură îndepărtată care a trecut peste transversală. Și l-a iertat și pe Brahimi cu o greșeală în încercarea de a licita în interiorul zonei. În repornire, Alex Telles a trimis o lovitură liberă la bara transversală. Și Tiquinho Soares s-a îndreptat cu tot cu favoarea.Toate oportunități imbatabile de a merge mai departe pe tabela de marcaj.

În ultimele minute, Moreirense a rezistat cu zece jucători după expulzarea dublă a galbenului de Fofana. În ultima partidă a jocului, când au fost adăugate cinci minute, Felipe a învins-o pe Jhonatan, dar asistentul a invalidat acest gol pentru ofsaid. „Dragonii” au protestat împotriva acestei decizii care i-a împiedicat să cucerească cele trei puncte.