Povestiri Ostrava: Despre De Azeved, începând în ciuda unui contract și a unui protest

Miner și-a egalat rândurile timp de zece minute, apoi a plecat pentru o victorie cu 3-0. Două goluri au fost De Azevedo. Primul și-a pus capul, iar al doilea, după centrul mingii, a zburat spre stâlpul îndepărtat spre capul lui Fleishman.

> Când De Azevedo s-a transformat, fanii lui au aplaudat în timp ce stăteau în picioare. „Asta m-a mulțumit. Sper să continue spectacolul data viitoare ”, a spus De Azevedo, care a refuzat să fie un erou al duelului. „Nu a fost performanța mea, ci a întregii echipe. Baník Ostrava. „

Orașele Ostrava s-au stabilit în centru din partea dreaptă. „Am împins golurile în poartă când mingile ascuțite au intrat în fața porții. Important este că jucătorii sunt acolo și nu scapă pasul.Eram periculoși în zonele aripilor “, a declarat antrenorul Ostrava, Bohumil Panik.

„A fost o mare surpriză, pentru că, pe lângă Šašinka, am reușit să facem parte din linie”, a spus Panik. „Dar e bine că joacă. Regula că nu trebuie să joace împotriva clubului de părinți, eu aș anula. ”

Nimic de plătit, Slovácko va plăti probabil o amendă de ordinul a sute de mii de coroane. Atât de mult pentru începutul reprezentanților clubului Šašinky au stat.

“Totul a fost creat prin faptul că jucătorii ofensivi au concediu medical”, a spus antrenorul Martin Svědík.

“A trebuit să răspundem.Vreau să mulțumesc conducerii pentru că i-a permis începerea, dar mai rău este cum a mers meciul ”, a adăugat Ondřej Šašinka care nu se aștepta să joace. “Când mi-a spus antrenorul meu, am avut bâte de gâscă la fel de mult ca fanii cântau imnul Banikului”, a spus crescătorul din Ostrava. „A fost un meci dificil pentru mine.”

Protestul hobbyistilor

Fanii Banikului sub un cazan au postat un banner pe care scrie „Atmosferă Conform lui DK LFA. ”Și au tăcut.

Au reacționat la verdictul membrilor Comitetului de Disciplină al Asociației de Fotbal a Ligii, care l-a penalizat pe Baník cu o amendă de 30.000 de coroane pentru că a folosit artificii și strigătele nepotrivite ale fanilor. pedeapsa pentru comportamentul susținătorilor lor pe stadionul Opava și Sparta.Nu sunt permise pentru următorul duel în aer liber din Jablonec.

Protestul a durat mai puțin de 20 de minute. Apoi stadionul a purtat cântări furtunoase. Și fanii au postat: „Atmosferă de fani!”