Pribram – Jablonec 4: 0, debacle a echipei a doua a ligii, două goluri marcate Skoda

Jablonec jucătorii de fotbal sunt cea mai bună echipă de tragere din competiție, obținându-și scorul în principal câștigând peste Slovácko 6: 0. Cu toate acestea, nu l-au confirmat în Pribram și au avut și o defensivă foarte scurgeră.

„Am jucat cel mai rău meci din Jablonec. Nu a fost nimic de partea noastră, mai ales în prima repriză “, a declarat antrenorul lui Petr Rada de la Jablonec.

Echipa gazdă a marcat primele două goluri după situații standard, al treilea a fost un șut frumos al lui Rezek din volei, iar al patrulea a căzut dintr-o pauză. Pribram a obținut a treia victorie în șapte runde și este la fel de bun ca Sparta.

„Sunt încântat, a trebuit să laud jucătorii. Eram bine disponibili, nu i-am lăsat să alerge.Am jucat fotbal foarte provocator atât fizic, cât și în combinație “, a declarat Roman Nádvorník, antrenorul Příbram.

Membrii echipei Petr Rada au eșuat pe teren în a 11-a duelă din liga a 11-a la rând. / p>

Tot pentru că echipa gazdă a intrat bine în meci. Deja în minutul doi, cornerul lui Rezek a fost dat afară de un Soldát neatins, care a deschis scorul, chiar dacă portarul vizitator Hrubý a atins mingea.Ulterior, mijlocașul Alvir a venit la podea, dar mai întâi a tras din var chiar lângă el și apoi Hruby a început încercarea sa. care avea deja un cartonaș galben. Cu toate acestea, nici această substituție nu l-a trezit pe Severočechy. Zeman a ajuns la o lovitură directă, a cărei lovitură de Hrubý a lovit-o în fața sa pentru daune libere, ceea ce l-a împins pe Příbram în avantaj. Echipa gazdă a lovit pentru a treia oară în minutul 70.Trei minute mai târziu, Skoda a adăugat un al doilea hit în meci, când a mutat Břečka în fața varului și a lovit prin Hrubý. Datorită celui de-al cincilea gol al sezonului s-a mutat în topul celor mai buni trageri ai competiției.Boemia centrală a învins-o pe Jablonec după patru înfrângeri la rând acasă și a revenit parțial debaculului 0: 6 anul trecut.