Zlín – Karviná 1: 4, oaspeții au folosit jocul în număr, au marcat trei goluri după repriză

Zlin a câștigat copleșitor în urmă cu o săptămână la Opava, unde a marcat trei goluri. El a intrat la început și când a inhalat la atac după pauză, opritorul lui Azacky a fost eliminat după cel de-al doilea cartonaș galben. am făcut-o. Ceea ce mă deranjează cel mai mult este modul în care nu ne putem descurca. Eram un favorit clar, trebuia să fim acuzați și să tragem frapete ca niște jucători de baschet din coș. Ceea ce am văzut a fost dezamăgitor pentru câteva spectacole individuale ”, a spus Josef Csaplár, antrenor din Zlín. cu mult calm.Deja în minutul opt, vizitatorii Petráň au putut pleca de la jumătatea liniei aproape nepăzite, iar șutul său de la marginea suprafeței de pedeapsă a lovit în afara porții Dostálovy. Gazdele s-au impus la 1 – 1 după 11 minute, după o lovitură de atac din partea lui Bukaty, care, fără ajutor, a intrat de pe partea dreaptă agățând mingea peste portarul oaspeților. O clipă mai târziu, Vukadinovic a avut un al doilea gol pe minge, lovind portarul, dar a ratat golul cu un ghinion. Džafič a găsit un Maska complet gratuit în zona de penalty, dar l-a înfruntat pe portarul Karvinský Hrdlička în față.

Concluzia interesantă repriză a adus șanse de ambele părți.După centrul lui Janeček, Petráň a lipsit centimetri pentru a direcționa mingea în plasă, pe de altă parte Poznar a remodelat-o pe Hrdlička, dar nu a reușit să aducă mingea în plasă, așa cum a făcut Janetzký la următoarea șansă.

apărare, perturbată în minutul 52, când după al doilea galben a trebuit să se ducă sub Azackij. Înainte ca defensiva lui Zlín să poată forma, aceasta a vânat mingea pentru a doua oară. Centrul lui Ba Loua a intrat în tei și l-a curățat ușor în plasă de Hanousek. Ba Loua a trecut cu ușurință pe lângă Jiráček, punând mingea în fața porții, unde Petráň a avut un rol foarte simplu pentru a-l duce la poartă.

Conceptul lui Zlín a fost decăzut, cu un al patrulea gol după Puchel pe stânga.Alternativa Železník a avut o mică șansă de o mică corecție, dar contul net a fost preluat de Hrdlička într-o frumoasă lovitură de Jiraček. Karviná a reușit la Zlín pentru prima dată după cele trei pierderi anterioare din ligă.

„Dacă câștigi 4: 1, trebuie să fii fericit. Nu am fost eficienți până la urmă. Primul gol ne-a început și am câștigat meritat. Excluderea jucătorului de acasă ne-a ajutat și noi. L-a jucat grozav pe Ba Lou, este un jucător superior pentru noi, dar alții i s-au alăturat ”, a lăudat antrenorul Karvinský František Straka. El a primit al doilea galben pentru fault, care nu a rezolvat nimic în mijlocul adversarului. Nu, nu voi fi rău pentru echipă săptămâna asta, nu fac asta.Au îndrăznit să acționeze ca niște looseri, am simțit că în al patrulea minut al meciului. Nu o iau razna sau nu sunt nebună. Trebuie să o analizăm “, a spus Csaplár.