Zlín este tulburat de bolnavi și împușcat. Fără ușurință în finisaj, îmi pare rău Stavjanja

Compoziția liniilor individuale are o idee destul de clară. Cu toate acestea, Antonín Stavjaňa, antrenor extraligot Zlín, nu o poate transfera încă la meciurile pregătitoare. de la Brno.

Kubis și Herman nu au încheiat meciul de marți cu Olomouc, pe care Berbecul l-a pierdut cu 2: 3 în prelungiri. Armătura suedeză Palmberg este deja în afara liniei, deficitul după ce operațiunea achilovka este în continuare în pas cu cel mai productiv jucător Zlín din sezonul trecut Ondráček.O să ne vedem luni “, a spus Stavanya pentru concediu medical nou.

Kubis a făcut un pas înapoi cu suspiciunea de a fi suferit de câteva ori în cariera sa.

ar trebui să fie atât de grav. Cu toate acestea, șocul este cunoscut atunci când jucătorul se duce în sarcină. Dacă se îmbolnăvește, capul lui se va învârti ”, a remarcat Stavyaňa. „Medicul i-a recomandat mai mult de două zile de odihnă. Nu merita să-l împing în meciul de joi. Este încă un weekend, atunci ar trebui să fie bine. Ne bazăm că Palmberg ar trebui să fie implicat și în antrenament “, speră Stavjaňa. Deși, în cazul său, poate fi optimist, întoarcerea lui Ondráček nu se află pe ordinea de zi.Deși este deja implicat în pregătirea cu echipa, este mai mult sau mai puțin sigur că nu va putea începe liga suplimentară. „Este greu de estimat. Nu vrem să o grăbim. Piciorul nu este atât de puternic. El a spus că se schimbă brusc. O săptămână pare că nu se întâmplă nimic, apoi se va mișca puțin înapoi ”, a adăugat Stavjaňa. Au făcut o performanță solidă “, a spus Stavanya la adresa lor.

În ciuda problemelor de sănătate ale atacatorilor, ei așteaptă mai mult din partea jucătorilor lor în productivitate. După ce a obținut o victorie cu 3-2 asupra Slavia, Berbecul a făcut trei duble în doar patru lovituri.

„Există puține goluri. Unul este întotdeauna greu de jucat.La final ne lipsește ușurința. Cu cât nu schimbăm șansele, cu atât este mai muncită ”, știe Stavjaňa.

În ultimul său meci a văzut o schimbare în discursul ofensiv al echipei sale. „Vizual era cel mai bun. După două treimi am putea avea o conducere confortabilă “, a spus tragerea fără sens.

Jucătorii de hochei din Zlín au trei săptămâni pentru a-l îmbunătăți înainte de începerea ligii suplimentare. Aceștia ar putea fi ajutați de ideile fostului canonist Zlín Jaroslav Balaštík, care a fost introdus recent într-o nouă poziție, în calitate de îndrumător al echipei extraleague, cu accent pe abordarea individuală a jucătorilor. Balaštík face parte din echipa de realizare și merge la cabină în timpul pauzelor pentru a-și împărtăși observațiile.

„Hockey-ul încă se simte ca un jucător.Din vârf are mult mai multă liniște, îi poate păzi pe jucători. Este un fel de inspector dacă urmăresc sistemul. I-am cerut, de asemenea, să ne dea o evaluare a antrenorilor “, a rezumat Stavjaňa.

Au încă trei meciuri la Zlín pentru a-și regla forma. În total, doar șapte dintre ei se antrenează, ceea ce Stavjaňa consideră suficient.

„Alte cluburi au șase formațiuni și trebuie să încerce să rotească jucătorii. Nu avem această nevoie. Cadrul nostru este foarte îngust ”, a subliniat Stavjaňa.Unul dintre ei are o șansă și, dacă va putea face față meciului, va fi primul care va asigura Kasik.