Americanii și canadienii s-au împușcat, iar Germania a câștigat și ea

După cum era de așteptat, canadienii au dictat ritmul jocului și au preluat conducerea în minutul 3. Scorul a fost deschis de un Iosif rapid. Britanicii ar putea apoi să egaleze, dar portarul efortuna Bowns mai avea de lucru. Mantha l-a bătut pentru a doua oară după acțiunea lui McCann.

Jucătorii de peste mări au adăugat alte trei goluri în a doua perioadă, în care superioritatea lor de tragere și joc a continuat. În timp ce Hart a marcat doar șase goluri în 40 de minute, colegul său din cealaltă parte a terenului a primit 40 de lovituri. Turris l-a învins pentru a treia oară, apoi în jocul de putere Strome și cu 23 de secunde înainte de a doua plecare către cabinele Fabbro.

Chiar și în partea a treia, canadienii, care au pierdut în fața Finlandei la începutul Cupei Mondiale, au adăugat trei goluri.După cel de-al optulea gol colectat, Bowns i-a dat locul lui Whistle, care nu a mai fost depășit de jucătorii din frunzele lui Javor.

Duelul dintre Danemarca și Germania nu a oferit prea multă frumusețe de hochei. În minutul 7, Bergmann a reușit să-l învingă pe portarul danez Dahma, dar arbitrii nu au recunoscut golul după inițiativa nordicilor.

patru-trei împinse printr-o prelată cu foc precis. Germanii cote pariuri sportive online au adăugat cel de-al doilea gol cu ​​unsprezece secunde înainte de sfârșitul celei de-a doua perioade, când Tiffels a marcat.

Cu toate acestea, Dány nu a marcat golul în vestiar și în partea a treia performanța sa s-a îmbunătățit. Eller și Nicklas Jensen au lovit bara, Bau în 51.minute în care a fost capabil să reducă. Cu toate acestea, nordicii nu au reușit să egaleze, nu l-au învins pe portarul Niederberger pentru a doua oară chiar și în jocul final de putere.

Alex DeBrincat și Colin White au semnat două goluri pentru victoria SUA.

După înfrângerea de vineri cu Slovacia, americanii au decis duelul de duminică chiar la început. Claireaux a intrat în prima șansă, dar Demka nu l-a învins pe portar. Ulterior, Fleury a fost eliminat și DeBrincat a deschis scorul.În următoarele mai puțin de două minute, jucătorii de peste mări au adăugat încă două goluri și s-a decis.

În a doua perioadă, francezii au avut mai multe șanse Betfair să dramatizeze meciul, dar nu au putut înscrie și în minutul 34 au adunat pentru a patra oară. White l-a învins pe Ylönen în poarta Franței. De asemenea, vedeta din Chicago, Patrick Kane, a marcat primul lor gol în turneu. Dar White a avut ultimul cuvânt în minutul 55.