FC Barcelona: Săptămâna mare pentru Barcelona

Întrerupătorul de picioare vine pentru Barça. Într-o săptămână, Ernesto Valverde va juca o semifinală extrem de solicitantă a Copa del Rey împotriva Valencia și va vizita Cornellà-El Prat în LaLiga. Secvența va servi, printre altele, pentru a vedea dacă este posibilă a patra finală a Cupei, pentru a judeca adaptarea lui Philippe Coutinho la disciplina Barca și pentru a evalua timpul de joc al echipei în termen de o lună de la prima etapă. Etapa a 16-a a Ligii Campionilor. Stamford Bridge și Chelsea vor traversa calea catalanilor pe 20 februarie. Urmează curbele.

În acel moment, Barça va ști dacă aspiră să se dubleze. Cupa va trăi un sezon decisiv începând de mâine. Actualul campion este văzut cu Valencia, care se confruntă cu mare entuziasm la eveniment.În Mestalla prea mulți ani nu au deținut titluri, deci motivarea este în plus. Cerința va trăi un vârf deosebit de ridicat în etapa a doua, care va fi jucată joi de săptămâna viitoare la Mestalla. Cererea sportivă și, de asemenea, tensiunea, întrucât Valencia-Barça au fost scene aprinse. În ultima tranșă (1-1), catalanii au revendicat pe bună dreptate un gol fantomă din partea lui Messi. Și în penultima, che-ul a protestat un pic ilegal pe Suarez și unii energumni case pariuri online autorizate au aruncat obiecte de pe tribune pentru sărbătorirea ultimului 2-3.

În mijlocul acestei emoționante legături interne, Barça va vizita Espanyol în meci de ligă.Numirea nu promite să fie decisivă în sportul strict, deoarece catalanii sunt foarte importanți în tabel și își pot permite mai multe călătorii înainte de a pierde această condiție. Cu toate acestea, este foarte condiționat de runda din sferturile de finală ale Cupei care s-au confruntat cu câteva cluburi din Barcelona în urmă cu câteva zile. În prima etapă, Goliath a pierdut împotriva lui David unul imbatabil pe care îl trăgea încă din august.

Espanyol va merge ca de obicei, pentru ca toată lumea să amară după-amiaza eternului său rival. Această motivație este perenă. Tensiunea dintre mediul parakeet și unii jucători de la Barça nu este atât de mare. Atmosfera va fi deosebit de fierbinte datorită declarațiilor lui Gerard Piqué care s-au așezat prost în Cornellà-El Prat.Prin urmare, de la clubul Barca sunt clar: „Vom da o lovitură de autoritate dacă vom învinge bine săptămâna aceasta.

Barcelona nu se aștepta să-l piardă cât mai repede pe Gerard Deulofeu. La sfârșitul sezonului trecut, conducerea sportului Barca a aprobat plata a 12 milioane de euro pentru a re-pescui sfârșitul Riudarenes. A fost suficient că a ieșit în evidență la Milano și a revenit la echipa spaniolă, astfel încât Barça i-a oferit o a doua șansă în prima echipă. Cu toate acestea, la trei ani după ce nu a trecut de instanță cu Luis Enrique în pretemporană, „Deulo” nu a putut să se stabilească în Camp Nou cu Valverde. Se duce la Watford, din partea de mijloc a premierului.

Din cele 892 de minute pe care le-a jucat sub ordinele „Txingurri”, au fost 22 care l-au condamnat. Le-a jucat la Mestalla, într-unul dintre cele mai strânse meciuri pe care le-a avut Barça în cursul actual.Catalanii au pierdut 1-0 cu Valencia, care aspira la LaLiga Superbet, iar Deulofeu a intrat prin Rakitic. Se preconiza că va oferi un gol și o revărsare pentru trupă, dar ceea ce a provocat a fost disperarea. El a intrat în confruntare cu o temperatură improprie pentru ceea ce jucă echipa, care a obținut totuși remiza mulțumită lui Jordi Alba și a putut menține distanța în tabel. Din această performanță, echipa de culé nu mai avea spațiu pentru a-și repara imaginea în interiorul și în afara vestiarului.

Contract până în 2019

Nu degeaba , de la Mestalla, el a jucat doar 90 de minute din majordomul de procedură împotriva Murcia (5-0) și finalizarea ultimei victorii Barça la Villamarín contra Betis (0-5). Speranța în vară în jurul lui a devenit o dezamăgire.Doar dacă Deulofeu va renaște primăvara, vor mai exista opțiuni pentru recuperarea investiției. Contractul se încheie în 2019, iar clauza de reziliere este de 20 de milioane de euro.