Willow a fost întristat de șanse: a fost un meci pentru primul gol, Slavia a reușit-o

Meciul așteptat cu nerăbdare a fost decis în ultimele zece minute. Slavia a înscris în cele din urmă după un asediu de optzeci de minute al golului de la Pilsen. Ea a adăugat, de asemenea, încă două lovituri la primul gol. Oaspeții au corectat rezultatul doar la ora stabilită.

„Două echipe s-au întâlnit cărora le pasă mult de rezultat, așa că au așteptat o pariuri online legale greșeală.A fost un meci pentru primul gol, am avut trei situații din care am fi putut să-l dăm, dar nu am reușit, “Pavel Vrba și-a părut rău.

Vorbea despre lovitura lui Kovařík în bară, lovitura ulterioară nereușită a lui Beauguel, și apoi o pauză de patru jucători la doi apărători, care a precedat primul gol de acasă. „Poate că acesta a fost momentul decisiv al meciului, dar căutam o soluție complicată inutil.” „Nu am avut succes în șansele noastre, Slavia a fost.Acestea sunt Baumbet faptele “, a adăugat el.

Momentele lui Pavel Vrba au fost foarte enervante, a revenit la ele încă o dată la o conferință de presă, când a venit vorba despre greșelile lui Limberský în primele două goluri.

„Dacă aș fi supărat pe vreun jucător, pe cei care nu și-au schimbat șansele. Dar este un sport colectiv, facem greșeli între noi în vestiar. Slavia și-a rezolvat foarte bine acțiunile, așa că aș dori să o laud pe Slavia că a jucat grozav și a fost productivă “, a tradus el în altă parte.

Meciul s-a încheiat cu o împușcare dramatică, precum și cu împingeri între jucători și speculații cu arbitrul. Jucătorii din Pilsen nu au fost mulțumiți de verdictul de penalizare după mâna lui Limberský, dimpotrivă, au cerut același verdict după intervenția lui Ngadeu asupra lui Brabka la 1: 0.Cu toate acestea, antrenorul a refuzat să comenteze momentele controversate: „Nu o voi evalua, scrieți-vă cum ați văzut situațiile, nu-mi voi exprima opinia în mass-media. Nu am făcut-o niciodată. ”

În cele din urmă, totuși, nu s-a iertat cu sarcasm când a spus la o întrebare suplimentară la videoclip:„ Am fost surprins de cât de repede au decis. Alteori durează patru minute, astăzi douăzeci de secunde. E grozav. ”

Fostul antrenor al naționalei cehe a lăudat atmosfera de pe stadionul aglomerat pariuri online Romania și a recunoscut că liga este aproape hotărâtă:” Cred că Slavia a făcut un pas uriaș spre titlu. El conduce cu cinci puncte și îl are în mâini. Va fi foarte dificil pentru noi, acesta este un fapt. “