O altă medalie de la Campionatul Mondial pentru Kayakers Dostál: el are argint și un loc la Tokyo

„Am vrut să câștig locul olimpic, care a fost al cincilea. Sunt extrem de bucuros că am reușit. Am crezut că condițiile îmi atestă că se poate dovedi bine ”, a spus Dostál.

În finală, el a apărat de mult titlul lui Fernando Pimenta din Portugalia. “Nu am vrut să-l las să se îndepărteze de aripi”, a spus Dostal. “Aproximativ 750 de metri știam deja că este cu noi, iar dacă ar arăta finisajul care știe că va fi rău”, a descris Dostal. Maghiarul a trecut de el și de Piments, câștigând cu o secundă și un sfert. Piment a terminat al treilea

„Speram că va fi o medalie la curs și vreau să câștig, desigur.Am încercat până la ultimele curți, dar maghiara Kopasz a fost mai bună. ”Frații Petr și Martin Fuks au evadat la olimpiada de la deblkanoi. În finala, au ocupat locul al nouălea pe pista kilometrică, iar pentru a participa la Tokyo au avut nevoie să învingă cel puțin o navă. “La final am primit un val din partea cubanezilor și nu am mai putut merge acolo, așa că s-a dovedit”, a explicat jurnaliștilor Petr Fuksa, 21 de ani. „Când o obțineți, o puteți plimba o vreme, dar atunci când vine vorba de dvs., începe să arunce dintr-o parte în alta și nu puteți funcționa.Te atrage foarte mult către orificii și nici măcar nu putem călări acolo pentru a fi descalificat “. > Speranța pentru patruped, Fuks și Dostál cu Šlouf

La single, Martin Fuksa a reușit în semifinala după-amiază a kilometrului olimpic, unde a apărat argintul. El a avansat la bătălia de medalii de duminică de pe locul doi în spatele brazilianului Isaquias Queiroz Dos Santos.

Dostál și Radek Šlouf și-au sărbătorit progresul suveran pe deblkajak.Aceștia au făcut cel mai rapid timp în semifinalele lor pentru prima dată la Cupa Mondială și continuă să lupte pentru un loc pentru Tokyo. Olympic 500 finala de pe locul trei in semifinala. Finala de pe traseele neoolimpice va avea loc duminică de Filip Šváb, Ondřej Bišický (200 m) și patru canoe Kryštof Hájek, Daniel Korinek, Antonin Hrabal, Ivan Prochazka (500 m).

Dvořák s-a clasat pe locul șase la 500 de metri

Canotul Filip Dvořák s-a clasat pe locul șase la 500 de metri de pista olimpică. Campionul olimpic, germanul Brendel, marele rival al lui Martin Fuksa la kilometru, a câștigat.Deblkajak, Jan Vorel, Vilem Kukacka a terminat al șaptelea în finala Neolympic 500 la premiera seniorilor. Campioana din Noua Zeelandă nu a pierdut Campionatele Mondiale din 2011 în dublu sprint, adăugând treptat opt ​​titluri de Campionat Mondial și două aururi olimpice colecției sale. title.