Iain Henderson vrea ca Irlanda să facă un punct împotriva Franței

Totuși, contextul este suficient de simplu: nici măcar Jacques Brunel nu a avut poftă să schimbe echipa de zbor din echipa sa din nou, caz în care mijlocașii, Antoine Dupont și Romain Ntamack, arată ca ceea ce trece pentru un meci în Franța.

În ceea ce privește Irlanda, accidentarea a forțat mâna lui Joe Schmidt de la înfrângerea din prima rundă a Angliei, dar a făcut câteva apeluri mari aici. Pentru ca Sean O’Brien să fie lăsat în afara celor 23 care au început la Murrayfield este o indicație a locului în care jucătorul irlandez londonez se află acum în ordinea antrenorului. Iar omiterea lui Tadhg Beirne de la echipa din ziua de meci îi pierde Irlandei un potențial masiv de braconaj.

Schmidt a spus săptămâna trecută că Beirne era „puțin dureros”, deoarece se întorcea încă din accident. Nu la fel de dureros, bănuiți, ca la pierderea unui capac.Cel puțin Ultan Dillane, care se agață de acel loc fierbinte, a fost remarcabil la Murrayfield.

Așadar, Franța, care arăta mai organizată și mai atletică împotriva scoțienilor decât în ​​orice moment de când a învins Anglia la Paris aproape un an acum, va veni cu încredere, în ciuda faptului că nu a câștigat la Dublin din 2011.

Louis Picamoles este singurul om care ar putea da o relatare directă a aceluia. Iar duminică, numărul 8 va fi în fața unui pachet cu senzație de căldură.Disparitatea într-un an de Cupă Mondială între forma Irlandei și clasamentul mondial pe locul al doilea face ca nativii neliniștiți. Irlanda să se schimbe în încercarea de a-și recâștiga formula de campion Citiți mai multe

Iain Henderson, una dintre cele șase modificări ale Pachetul din Irlanda spune: „Nu vom mai juca un alt joc competitiv acasă până în acest moment anul viitor și asta este ceva masiv – să acționăm acasă în fața suporterilor de acasă.

„ Băieții care au jucat împotriva Angliei vor avea asta în spatele minții lor și băieții care vin vor realiza că trebuie să adauge ceva. Trebuie să vină în Aviva și să adauge ceva pentru a încerca să îmbunătățească performanța și, în esență, să facă un punct.Aceste lucruri combinate, cred, vor crește performanța și, sperăm, vor face o vizionare mai bună. ”

Pentru Henderson, care a împlinit recent 27 de ani, există o conștientizare acută a modului în care o fereastră de test se poate închide pe spatele unui accidentare inofensivă care deschide un gol pentru un coechipier. Deci, când sunteți pe site, trebuie să fiți pornit.Ceea ce nu a fost întotdeauna cazul când a intrat în echipă în 2012.

„Mă simt mult mai confortabil în antrenament și învățare și mă simt mult mai bine în gestionarea timpului meu acum, în timp ce poate eu a fost – Vă pot garanta că nu am fost la fel de bun la asta “, spune el. „S-ar întâmpla să apară la antrenament fără să fi făcut temele, să nu înțeleg ce ar fi trebuit să fac, ceea ce va avea un impact asupra performanței tale, deoarece s-ar putea să fie joi / vineri înainte de un joc de sâmbătă și să încerci să-ți zdrăngănesc capul: Ce este asta? ”

„ Încercarea de a-ți aduna gândurile, în timp ce este ceva ce trebuie să înveți singur. Evident, puteți obține un pic de îndrumare, dar trebuie să experimentați cum să nu o faceți, să o faceți [corect]. James Ryan a venit și s-a descurcat incredibil de bine.E cu ani lumină înainte de locul în care eram eu la vârsta lui. Detaliile și profesionalismul său sunt fenomenale, probabil unul dintre cele mai bune din echipă. ”

Uită-te la Ryan și Henderson în al doilea rând din Irlanda duminică împotriva Sébastien Vahaamahina și Félix Lambey și vezi care ar putea fi jocul cel mai convingător concurs. Că Lambey este acum clasat în fața lui Paul Willemse este o apreciere a atletismului față de masă. Franța nu va câștiga duminică, dar în cele din urmă s-ar putea să găsească drumul cel bun. Defalcare: înscrieți-vă și primiți e-mailul săptămânal al uniunii de rugby.