Jack Marriott al lui Derby sigilează thrillerul cu șapte goluri după drama Norlight floodlight

Frank Lampard a spus că nu a văzut niciodată un astfel de joc după ce echipa lui de la Derby a marcat două goluri târzii, în urma eșecului inovator de a sigila o victorie dramatică cu 4-3 la Carrow Road.

Norwich tocmai a plecat cu 3 -2 în sus, cu nouă minute rămase când o secțiune a luminilor s-a stins între Regency Stand și City Stand din cauza unei probleme a cutiei de siguranțe, provocând o întârziere de 20 de minute.Când jocul a fost reluat, Rams a egalat aproape imediat prin Florian Jozefzoon și apoi a apucat un câștigător la pauză, când Jack Marriott și-a pus mâna pe el înainte de a-l învinge pe Tim Krul. p> A mai fost timp pentru înlocuitorul Norwich, Jordan Rhodes, să lovească partea inferioară a transversalei după ce Scott Carson a făcut o salvare strălucitoare pentru a-l nega pe Todd Cantwell, dar vizitatorii au reținut pentru a lua toate cele trei puncte.

“A fost un joc care a avut totul și nu cred că am mai fost implicat cu unul ca acesta”, a spus Lampard. „Cu siguranță nu m-am întors niciodată la dressing și apoi m-am întors așa înainte și, ca manager, nu am fost niciodată implicat într-un joc cu două goluri târzii de genul acesta.

„ Cred că întârzierea au lucrat în favoarea noastră pentru că Norwich tocmai și-a marcat golul și elanul a fost cu ei.A fost un moment nepotrivit pentru noi și un moment bun pentru noi, deoarece ne-a dat șansa de a reorganiza lucrurile și am crezut că David Nugent a făcut o treabă superbă când a venit, jucând un rol în ambele noastre obiective.

” Norwich va spune că au meritat ceva din joc și ar fi [meritat] un punct pentru a fi corect, dar cred că am meritat acest lucru pentru modul în care am ieșit după întârziere.Jucătorii merită atât de mult credit pentru că au ieșit dintr-un loc dificil ca acesta cu trei puncte. ”

Lampard a fost mai puțin impresionat de începutul echipei sale de joc, Norwich dominând complet și conducând meritat cu 2-0 Ben Godfrey și Teemu Pukki, înainte ca Derby, să se alăture în cele din urmă pentru a intra la pauză 2-2 datorită lui Fikayo Tomori și Mason Mount.

„În primele 30 de minute nu am arătat această dorință împotriva o echipă foarte bună din Norwich și, sincer să fiu, scorul ar fi putut fi orice “, a recunoscut el.

” Dar golurile schimbă jocurile și odată ce am revenit la 2-1 am început să jucăm la un nivel mult mai bun.

„Există o lecție de învățat aici: nu poți începe jocuri de genul acesta și te aștepți să primești mult de la ei, dar merită băieților că s-au întors – și pentru susținătorii noștri pentru că am rămas în spatele nostru și ne-a ajutat să obținem rezultatul dorit. ”

Daniel Farke a considerat, de asemenea, că întârzierea este esențială pentru partea lui Norwich.

„ Nu vreau să folosesc floodlight prob ca o scuză, dar dacă nu ar fi fost pentru asta, sunt sigur că am fi continuat și am fi câștigat jocul “, a spus el. „Tocmai am marcat, am avut elanul cu noi, iar întârzierea i-a dat lui Derby șansa de a lua o pauză și de a face modificări.

„ După ce am spus că am fost foarte dezamăgit de apărarea noastră când ne-am întors pe teren – și îi lăsăm, de asemenea, să se întoarcă în joc cu o apărare slabă chiar înainte de pauză, când eram în control complet.

„Este dificil să acceptăm că am pierdut acest joc.În cea mai mare parte a primei reprize, Derby nu a reușit să se descurce cu calitatea noastră.

„În cele din urmă ne-au costat câteva minute de neglijență în ambele reprize – dar nu există nicio îndoială că am fost partea mai bună și am meritat să câștigăm jocul. Desigur, sunt dezamăgit, dar, în general, putem ține capul sus și putem merge mai departe cu încredere. ”