Rușii și suedezii au câștigat clar, Elveția i-a învins pe letoni

Elvețienii au fost puțin mai activi în tir în prima treime, dar letonii au creat șanse mai importante. Cu toate acestea, nici Freibergs, nici Balcers nu l-au bătut pe portarul lui Genoni, care a obținut mai multe oportunități.

Doar atunci elvețienii au știut despre ei înșiși, în partea a doua, Hischier a împușcat periculos de trei ori. El a apărat fără gol până în minutul 34, când Hofmann a deschis scorul.

18 secunde mai târziu, cu toate acestea, Haas a fost eliminat, iar Letonia a folosit rapid și a egalat jocul de putere. Indrashis a meritat-o. La sfârșitul celei de-a doua părți, elvețianul a avut un avantaj de două minute față de jocul de putere cinci la trei, dar în ciuda presiunii mari, portarul Merzlikins nu a învins.

Jocul de putere a jucat, de asemenea, un rol important în a treia perioadă.Letonia a avut un avantaj numeric de trei ori la rând, pe scurt chiar cinci până la trei, dar nu l-a învins pe excelentul Genoni. Și a venit pedeapsa. În minutul 57, Hischier a decis. Letonii au încercat apoi să egaleze în joc fără portar, dar au adunat pentru a treia oară.

Suedezii au preluat conducerea după 130 de secunde. După acțiunea lui Bratt, pucul a sărit de pe Lander, care l-a împins pe stâlpul drept în spatele lui De Filippo Roiu. Italienii, care s-au confruntat sâmbătă cu o dezmembrare similară de 0: 9 cu Elveția, au avut o pierdere strânsă mult timp, în ciuda șanselor adversarului.

Hörnqvist, care și-a pus amprenta în fața porții după pasul lui Eriksson.În cel de-al doilea act, italienii i-au ajutat pe italieni după împușcătura lui Nylander.

În minutul 42, italienii au reușit să coboare în timp ce încercarea lui Insam sări de pe patina fundașului lui Gustafsson în stâlpul din dreapta. Imediat, cu eliminarea lui Micelli, a încheiat combinația lui Nylander și Adrian Kempe în poarta deschisă a lui Lindblom. În 55 de secunde, Krüger a mărit șutul dintr-o poziție între inele. Apoi Nylander a marcat, învingându-l pe portarul italian așezat de la final. După 56 minute, Lander ar fi putut reduce avantajul printr-o lovitură de la flancul stâng, dacă nu ar fi fost un blocaj excelent al portarului oaspeților.Atacantul Yevgeny Dadonov din Florida a contribuit cu două goluri la victorie, la fel ca vineri împotriva Norvegiei (5: 2). Portarul Alexandr Georgiev de la New York Rangers a păstrat foaia curată în timpul premierei la Campionatele Mondiale, 15 intervenții reușite i-au fost suficiente.

Pe lângă Georgiev, s-a alăturat echipei și fundașul Nikita Zadorov din Colorado și atacant. Ivan Tělegin. Zadorov a fost lăsat să înscrie în al treilea minut, după șutul său de pe linia albastră, Starkbaum a ajutat bara. Imediat, Georgiyev a reușit să înlocuiască șutul lui Unterweger.

El a deschis scorul în primul minut al treilea cu excluderea lui Thomas Raffl Dadonov, care a înscris după combinația lui Kucherov și Gusev din poziția dintre inele.Austriecii nu au fost ajutați să egalizeze, renumerându-i pe Thomas Raffl și Komarek sau încercarea lui Herburger.

Sborná a profitat de șansele ei în minutul 35. Kucerov a arătat o combinație frumoasă cu Gusev și a mărit-o la 2: 0. În doar 36 de secunde, rușii s-au bucurat din nou. Pasa lui Kaprizov din stângaciul stâng curgea spre Starkbaum Tělegin.

În a treia perioadă, echipa și-a îmbunătățit scorul și mai mult. După 15 secunde de joc, Sergačov a prezentat dracului în fața unui gol gol lui Dadonov, care a marcat ușor al doilea gol în meci și al patrulea general în turneu.

.Rușii nu au mai schimbat nicio ocazie și, la sfârșitul minutului, Georgiyev nu a fost ucis de un șut zero de la Pallestranga.