Cei patru mari, în căutarea răzbunării împotriva regaliilor

Vitrinele nordice, în special în Nuevo León, au făcut mai mult spațiu în acest an datorită Tigres și Rayados. Echipele regale au jucat de la început până la sfârșit în 2019. O lovitură dureroasă pentru uriașii fotbalului mexican.

Cu excepția Americii (al doilea campionat de Cupă și Ligă), nu au existat bucurii pentru Chivas, Pumas și Cruz Azul . De neiertat pentru tradiția și relevanța lor, de aceea aceste echipe mitice muncesc din greu pentru a recâștiga teren în 2020 împotriva celor mai puternice salarii.

CHIVAS

Odată cu sosirea lui Ricardo Peláez, efectivul a fost sprijinit în toate liniile sale.Echipa rojiblanco a fost înarmată de câteva săptămâni, iar de mâna lui Luis Fernando Tena, va încerca să se despartă de Clausura 2020 cu tendința sa negativă fără Fiesta Grande.

Amaury Vergara, noul șef al Guadalajara, a dat asigurări că Aceste Chivas sunt concepute pentru a câștiga titlul. O sarcină dificilă când există Tigri, Monterrey, América și Cruz Azul. José Juan Macías este întărirea principală a tapatíos.

Înalt: Uriel Antuna, José Madueña, José Juan Macías, Cristian Calderón, Víctor Guzmán, Alexis Peña, Jesús Angulo Low: Alan Pulido, Alan Cervantes, Carlos Cisneros, Josecarlos Van Rankin, Alejandro Mayorga

AMERICA

Las Águilas sunt conturate cu puține schimbări, dar semnificative din cauza pierderii iminente a lui Guido Rodríguez.Luis Fuentes și Alonso Escoboza sunt primele completări pentru Clausura 2020; Sebastián Cáceres, fundașul uruguayan, ar fi deja legat.Dacă America își menține baza și adaugă două sau trei întăriri importante, America va avea o echipă pentru a lupta la nivelul echipelor regale.

Descărcări: Luis Fuentes (Tijuana), Alonso Escoboza (Querétaro) Descărcări:

CRUZ AZUL

Mașina nu a pierdut gaze odată cu plecarea lui Ricardo Peláez, pentru că comanda înaltă a imaginii cerești a făcut efortul de a-i încorpora pe Pablo Cepellini și Sebastián Jurado, pe lângă reînnoirea lui Jesús Corona.

Pe de altă parte, José Madueña, Stephen Eustaquio, Javier Salas, Martín Cauteruccio nu mai aparțin entității de ciment, așa că nu va fi nimic neobișnuit ca cel puțin câțiva fotbaliști să se alăture în zilele următoare.Jaime Ordiales este noul director sportiv al echipei de ciment cu rădăcini în Hidalgo.

Descărcări: Sebastián Jurado, Pablo Ceppelini (Atlético Nacional COL) Descărcări: José Madueña, Stephen Eustaquio, Javier Salas, Martín Cauteruccio

PUMAS

The University Club Nacional nu vrea să fie lăsat în urmă. Jerónimo Rodríguez, Sebastián Saucedo, Favio Álvarez și Alejandro Mayorga s-au alăturat deja echipei lui Míchel González, ratificată pentru a continua în 2020 sub comanda pisicilor. Managerii seniori de la Puma doresc continuitate proiectului antrenorului spaniol, care este adaptat filosofiei echipei sale.

Înalt: Jerónimo Rodríguez (Real Oviedo ESP), Sebastián Saucedo (Real Salt Lake City SUA) Favio Álvarez (LA Galaxy USA), Alejandro Mayorga Low: Miguel Fraga, Jeison Angulo