Okazaki, cu probleme pentru a reveni în Spania, nu va fi împotriva lui Elche

La 48 de ore de la înfruntarea lui Elche la prima dată din 2020, Michel Sánchez știe deja că va trebui să restructureze atacul echipei sale din cauza absenței lui Shinji Okazaki. Atacantul japonez, care în ultimul meci din 2019 a avut unul dintre cele mai bune partide ale sale ca jucător de la Barça, are probleme pentru a reveni din Japonia și este o pierdere sigură pentru meciul de la Martínez Valero.

De asemenea, Ivi López Este din nou îndoieli din cauza problemelor de dureri de spate, iar meciul ar putea fi, de asemenea, pierdut.

Huesca începe 2020 acasă, unde au conturi în așteptare după bagajul din primul tur.Acolo echipa lui Michel trebuie să crească după ce a prezentat numere practic imaculate la Alcoraz. “Echipa este foarte nerăbdătoare, avem aspecte de îmbunătățit, dar avem multe lucruri bune, să le exploatăm în continuare și să terminăm liga unde ne dorim”, a declarat Dani Raba după antrenament.

“În general, foarte bine echipă, oferim foarte mult ofensiv, trebuie să materializăm mai multe șanse pentru că am obținut multe și nu am pus la fel de mult, defensiv foarte bine și, în general, un echilibru foarte bun “, a spus extinsul cantabric pe bagajul din prima rundă. Pentru el însuși, Dani Raba cere mai multe pentru această a doua rundă.Până acum a putut participa la 12 jocuri și a marcat trei goluri, dar vrea mai mult. “Prima rundă un pic plină de coborâșuri, în această secundă pentru a vedea dacă se respectă accidentările, să continue să lucreze astfel încât antrenorul să aibă încredere în mine și să contribuie cu tot ce poate în echipă”, a analizat Raba despre performanța sa în echipă.

Priorități: atac și mijlocaș

Luna ianuarie începe și odată cu ea și o piață de iarnă în care Huesca nu se așteaptă să efectueze prea multe mișcări. . Două domenii apar în preferința managementului sportiv Huesca: un centru înainte și un profil de mijlocaș defensiv. Acestea sunt prioritățile.În sala de motoare lipsa de încredere în Jaime Seoane până acum și necunoscutul despre întoarcerea lui Doukuré, pe lângă plecarea lui Damián Musto, fac ca Huesca să se axeze pe căutarea unui înlocuitor pentru Pedro Mosquera. În plus, conducerea sportului sondează și pe piață angajarea unui avans mai mare pentru a completa lista scurtă a atacatorilor care există deja în cadrul echipei.