Liverpool a învins Arsenal și este încă o sută la sută, United a pierdut acasă

Scorul de oprire chiar înainte de pauză a fost deschis de Joel Matip, opritorul lui Liverpool, iar după o pauză, Muhammad Salah a lovit de două ori, pedepsindu-l mai întâi pe David Luiz cu o intervenție nechibzuită și apoi terminând cu o pauză rapidă. Pentru oaspeți, în final, a redus doar Lucas Torreira. Liverpool a marcat a 12-a victorie consecutivă în liga și a stabilit un nou record al clubului. Cu un minut înainte de sfârșit, James, în vârstă de douăzeci și unu de ani, s-a așezat în cele din urmă, iar imediat după ce a instalat De Ge din spate, Van Aanholt s-a împușcat dintr-un unghi.

Stoper Maquire, care venea de la Leicester pentru 2 miliarde de coroane, nu era sigur din nou.În Wolverhampton, penibilul său a jucat la colț, după care acasă a fost egalat. Împotriva Crystal Palace nu a asigurat un coleg Lindelöf, care a intrat în luptă aeriană. În schimb, îi arăta ceva, pentru ca Jordan Ayew să poată merge la poartă și să profite de solo.

United a împins, dar Rushford a ratat un penalty în minutul 70, trăgând în poartă. Pogba nu a fost modificată nici de penal.

Presiunea fără nicio șansă a adus o egalizare în minutul 89, când James a marcat un șut frumos de la 14 metri. într-o manieră fără compromisuri, mingea a respins-o pe Van Aanholt și a marcat dintr-un unghi.

„Două meciuri, două penalty-uri au scăzut. Dar chiar și asta aparține fotbalului.Este important să fim în situații în care pot exista sancțiuni și, cu cât sunt mai multe, cu atât vom începe mai devreme ”, a declarat antrenorul Ole Gunnar Solskjaer. „Am crezut că ne-am recuperat după pauză, dar nu am reușit în final.” Chelsea a suferit o debombă 0: 4 la Manchester United la începutul sezonului, apoi a egalat 1: 1 cu Leicester acasă. Abia când Norwich a obținut victoria. Stoper Godfrey a lovit cu capul din dreapta, la poartă, portarul Arizabalaga a urmărit.Fanii Norwich au prins capul în tribune…

Chelsea nu a reușit să sară la finalul pauzei, șansele erau destul de mari, așa că se temea de victoria premierei până în al cincilea minut al instalării.

El datorează trei puncte lui Abraham, în vârstă de douăzeci și unu de ani, care a marcat primul și al treilea gol. El a deschis scorul după doar două minute, cu un apel rapid din centru. Echipa gazdă a marcat un egal 1: 1 în minutul 6, Cantwell a pus doar piciorul în pasă mică în pasul lui Pukki și a trimis mingea între picioarele portarului. Chelsea a condus pentru a doua oară în minutul 17, mulțumită unei frumoase acțiuni individuale Mount.După o jumătate de oră a egalat Pukki, a primit o pasă de apărare și Arizabalag a ars nesigur dintr-un unghi. >

După pauză, portarul spaniol nu a mai strâns, după ce a ajutat la traversă, în alte momente jucătorii de acasă nu aveau o soluție mai bună și finală. Mulțumită lui Abraham, doar oaspeții au marcat.

„În meciurile anterioare, am obținut mai multe recompense decât am obținut. Dar abia acum îl vedem “, a spus Lampard într-un interviu televizat, pe care Chelsea l-a luat în iulie. Petrecuse 13 ani la club, câștigând trei titluri cu el și câștigând Liga Campionilor.