AS Roma s-a ocupat de Juventus și este în joc

Cu două ture înainte de final este aproape de Atalanta Bergamo, care are un avans de trei puncte față de AC Milan și AS Roma. Un alt aspirant să participe la Liga Campionilor Inter Milano 888sport va juca luni împotriva ultimului Chiev. În cazul ezitării sale neașteptate, FC Torino va avea, de asemenea, speranță.

Calea către a treia victorie a lui Atalanta a fost deschisă de atacantul gambian Musa Barow, care a început până în a doua repriză și a marcat primul său gol de ligă în primul minut pe teren. . Șapte minute mai târziu, belgianul Timothy Castagne a obținut victoria. Chiar înainte de final, veteranul macedonean Goran Pandev a redus.

AC Milan a câștigat cu 1-0 la Florența datorită unui gol al mijlocașului turc Hakan Calhanoglu.Pe de altă parte, mijlocașul Chiesa a avut două mari șanse, dar nu l-a învins pe colegul său din echipa națională italiană Donnarummu.

Atacantul ceh Patrik Schick a rămas pe banca AS Roma pentru tot meciul.

vedeta Cristiano Ronaldo, care a fost învinsă de un gol în ofsaid după o oră de joc. În minutul 79, căpitanul AS Florenzi a decis pe de altă parte și a adăugat siguranța în cadrul Džeko. Oaspeții au decis a doua victorie consecutivă după o schimbare de latură.El a împins mai întâi în fața porții Farias și a marcat golul victoriei după o lovitură de pedeapsă neschimbată de Di Lorenzo.

În cele din urmă, cel mai bun marcator din Serie A Quagliarella a redus pedeapsa, care are deja 26 de goluri în ligă în acest sezon. Empoli a câștigat speranța salvării cu o victorie, cu două ture înainte de final, pierde un punct față de a 17-a de la Genova.

FC Torino l-a învins și pe Sassuolo datorită celor două goluri de la Belotti 3: 2 și a depășit marca de 60 de puncte pe sezon în liga italiană pentru prima dată de la introducerea sistemului de trei puncte.

A doua la Brescia a devenit Lecce, care a învins Specia 2: 1 în ultima rundă a ligii a doua și a apărat conducerea asupra Palermo.

Lecce a reușit a doua procedură la rând, pentru pariuri sportive ponturi că a ajuns doar în Serie B anul trecut.Din 2012, clubul a jucat în cea de-a treia cea mai mare competiție, unde a fost repartizat din motive disciplinare din cauza participării la un scandal de corupție.

Palermo a terminat pe locul trei cu o pierdere de trei puncte și o așteaptă playoff-uri.

Va ​​fi lovit de șase echipe de pe locul 3 până pe locul 8: Palermo, Benevento, Pescara, Hellas Verona, La Spezia și Cittadella. În sferturile de finală, Pescara joacă împotriva Cittadelle, iar Hellas joacă împotriva La Spezia. Câștigătorii vor concura cu Palermo pentru două meciuri, resp. Benevento. Și apoi se joacă finalele.

Mai multe informații aici: Mai Mult