Ajax este un punct din titlu, Eindhoven a ezitat. Slovan a marcat șase goluri pentru Zilina

Fotbaliștii sloveni de la Bratislava au deja titlul de campionat în buzunar, așa că și-au încântat fanii cu o tună în plasa Žilina. Atacantul sloven Andraž Šporar a avut cea mai mare pondere în victoria cu 6: 2, bucurându-se de hat-trick.

Cel mai bun marcator al ligii slovace, Andraž Šporar, are deja 26 de goluri și amenință recordul lui Róbert Semeník din 1996. lipsesc doar trei goluri, va mai avea două meciuri pentru asta.

Dunajská Streda a pierdut o lovitură de șapte goluri acasă cu un nou venit de la Seredi, când golul victoriei la 4: 3 a fost dat de Ulrich în al doilea minut al setării. Cu toate acestea, este sigur că va merge în runda preliminară a Ligii Europene. Al treilea Ružomberok este aproape de el.După ce a câștigat cu 3: 0 în Michalovce, el are deja un avans de cinci puncte față de a patra Žilina și mai sunt doar două ture până la final.

. Cu toate acestea, pentru campioana de anul trecut, este un patch slab pentru un sezon eșuat, în care singurul succes a fost un triumf în cupă.

Sankt Petersburg a fost campion rus din etapa a 27-a, câștigând titlul pentru a cincea oară în istorie. >

Liderul mesei Ajax a pierdut după golul lui Boussaid din primul minut.Chiar înainte de repriză, favoritul a transformat scorul și după schimbarea de latură, al doilea cel mai bun marcator al competiției, Tadič, a obținut trei puncte cu două goluri.

să răspundă la golul lui Til din minutul 49. Campionul în exercițiu pierde astfel trei puncte în fața lui Ajax, pe lângă care are un scor semnificativ mai slab. În plus, a sărbătorit deja câștigarea Cupei Olandei și a ajuns în semifinale în Liga Campionilor, în care nu a fost suficient de aproape de Tottenhamul englez.

Cu o înfrângere pe teren propriu de 0: 2 cu Haga, atacantul Feyenoord, Robin van Persie, și-a luat rămas bun de la carieră.Vicecampioana mondială în vârstă de 35 de ani din 2010 și campioana mondială de bronz din Campionatele Mondiale din 2014 s-au întors la Feyenoord după 14 ani în ianuarie anul trecut, după angajamente reușite la Arsenal, Manchester United și Fenerbahce. Cu 50 de goluri, este cel mai bun marcator al echipei naționale olandeze.